Minggu, 25 Februari 2018

Pavilion In the Woods by Stekke + Fraas

Pavilion In the Woods by Stekke + Fraas - The current owner of a small house wants a house that is connected to nature, therefore, architect Stekke + Fraas suggests building in the deepest part of the forest. Being built on a steep slope and raised on concrete piers, the downslope side of the house is about 12 feet above ground level. The living room windows look out right into the tree canopy, giving the home a treehouse feel. The exterior of the home is clad in dark metal, making the house recede into the trees from a distance. The metal siding should also require little maintenance, a real benefit given how difficult it would be to access the downhill facade. No need to waste any more time, let's look at the pictures of Pavilion In the Woods by Stekke + Fraas.

Pavilion In the Woods by Stekke + Fraas
Pavilion In the Woods by Stekke + Fraas

Exterior of the house


House in the forest

Deck

Entrance

Living Room

Living to loft

Bedroom

Living room to bathroom

Bathroom
author photo 04.32

This post have 0 comments


EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post